FIXbrigade Culemborg en de Gemeente Culemborg organiseren op dinsdag 11 juni van 20.00-21.30 uur een gratis informatieavond over energiebesparing in huis. Deze avond is speciaal voor bewoners van een huurhuis in Terweijde en Voorkoop, met postcode 4102. Bezoekers zijn vanaf 19.45 uur welkom in De Salaamander (Heimanslaan 2, Culemborg).

Eenvoudig energie besparen

Minder energie verbruiken is gunstig voor je portemonnee en voor het klimaat. Wist je dat je met kleine maatregelen, die weinig kosten, tot wel 20% energie kunt besparen? Denk aan radiatorfolie en tochtstrips, maar ook aan gedrag. Zoals de verwarming uitzetten in ruimtes waar je niet veel bent. Tijdens deze informatieavond krijg je veel tips én hoor je hoe de klussers van FIXbrigade Culemborg jou kunnen helpen bij het uitvoeren van kleine maatregelen. Meer informatie over FIXbrigade Culemborg vind je op www.fixbrigadeculemborg.nl . Ook in het Engels en Arabisch. FIXbrigade Culemborg is een project van Coöperatie Vrijstad Energie en wordt gesteund door de gemeente Culemborg.

Welke informatie krijg je op 11 juni?

  1. Wat is FIXbrigade Culemborg?
  2. Wat is je energieverbruik en wat kost dat eigenlijk?
  3. Welke invloed heb jij daarop?
  4. Energiebesparing door kleine maatregelen (zoals radiatorfolie en deurdrangers)
  5. Hoe FIXbrigade Culemborg jou daarbij kosteloos kan helpen
  6. De voor- en nadelen van elektrisch verwarmen

Meld je aan

Deze informatieavond is gratis. De uitleg is in het Nederlands. Maar de FiXbrigade kan ook in jouw huis helpen als je geen Nederlands spreekt. Huur je een woning in Terweijde of Voorkoop, met postcode 4102? En wil je deze avond bijwonen? Meld je dan vooraf aan via www.vrijstadenergie.nl/bijeenkomst-energiebesparing/.

Datum plaatsing: 30-5-24