Ben jij eigenaar van een rijks- of gemeentelijk monument in Culemborg? En wil je je monument verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of loop je spaak in het vergunningstraject? Kom dan naar de informatiebijeenkomst Duurzame Monumentenzorg Culemborg op 11 oktober vanaf 19.30.

Een duurzame woning heeft lagere energiekosten en een hoger wooncomfort. En dat kan onder andere door het plaatsen van isolatie en zonnepanelen. Als monumenteigenaar krijg je dan te maken met vergunningen en de historische waarde van je woning. Dat maakt verduurzamen lastiger. De Werkgroep Duurzame Monumentenzorg Culemborg wil deze drempels wegnemen door het vergunningstraject makkelijker te maken. Tijdens de bijeenkomst vertelt de werkgroep je daar graag meer over.

Bijeenkomst: verduurzamen monumenten
Datum: 11 oktober
Locatie: Oude Stadhuis, Oude Vismarkt 4, Burgerzaal 1e verdieping (parkeren in de haven of Palumbus/Lange Meent).

Opbouw van de avond:
– 19.00 Inloop
– 19.30 Informatiebijeenkomst over verduurzamen en vergunningen woonhuismonumenten
– 20.30 Mogelijkheid tot stellen van vragen (meerdere adviseurs zijn aanwezig)
– 21.30 Einde

Enquête en aanmelden

Jouw tijd is kostbaar. Daarom willen we je tijdens de informatieavond antwoord geven op jouw vragen. We horen graag waar jij tegenaan loopt en met welke informatie je verder komt. Klik op de knop om je aan te melden en de vragen in te vullen. Je kunt ook de enquête invullen als je niet komt.

Meer informatie

Meer informatie vind je op www.culemborgduurzaam.nl/monument. Ook om je aan te melden voor de e-mailnieuwsbrief.

Vragen?

Heb je direct een vraag over jouw persoonlijke woning? Neem dan contact op met het aanspreekpunt van de werkgroep Wim de Rooij via duurzamemonumenten@culemborg.nl of bel naar 06 3654 3417.

Datum plaatsing: 1-9-23