Voor woningeigenaren en particuliere huurders

Met kleine energiebesparende maatregelen, zoals ledlampen of het aanbrengen van radiatorfolie kun je snel en makkelijk geld besparen. De gemeente Culemborg en Vrijstad Energie bieden inwoners een gratis bespaarbox aan t.w.v. € 70,-. Je kiest zelf in de webshop van de WoonWijzerWinkel de materialen uit die je goed kunt gebruiken.

Hoe vraag je de bespaarbox aan?

De bespaarbox kan worden aangevraagd door particuliere woningeigenaren en huurders in de vrije sector. Huurders bij een woningcorporatie hebben al een brief ontvang van de gemeente waarmee ze een box konden aanvragen. Voor hen geldt deze actie dus niet. Ga voor het aanvragen van je persoonlijke bespaarbox naar www.woonwijzerwinkel.nl/gemeente-culemborg/ en gebruik de code CULEMBORGKOOP (woningeigenaren) of CULEMBORGHUUR (particuliere huurders) om te kunnen bestellen. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang!

Hulp van energieconciërge

Wil je aan de slag met kleine energiebesparende maatregelen in huis, maar lukt dit niet goed? Bijvoorbeeld omdat je twee linkerhanden hebt, of slecht ter been bent? Vraag dan om hulp bij de energieconciërge van Vrijstad Energie. Kijk op www.vrijstadenergie.nl/energie-besparen/ voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Wil je advies over kleine (of grote) energiebesparende maatregelen? In de Energiewinkel van Vrijstad Energie (Markt 20 in Culemborg) liggen folders met tips en kun je voorbeelden van materialen bekijken. Openingstijden: donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur. Zie ook www.vrijstadenergie.nl.

 

Bron: Vrijstad Energie

Datum plaatsing: 19-6-22