Als jij jouw energierekening wilt verlagen, kun je al snel en gemakkelijk beginnen met de kleine maatregelen. Deze maatregelen zijn gratis of kosten niet veel geld. En toch kun je er flink mee besparen. Vul de vragen* in en je krijgt tips die bij jou passen en waar je morgen al mee aan de slag kunt!

Ga naar de vragen ->Persoonlijk EnergiebespaarRapport | Energieloket Rivierenland

EnergiebespaarRapport

Woon ook het webinar bij: goedkope en kleine energiebesparende maatregelen

De adviseurs van het energieloket lopen in een klein uurtje de verschillende mogelijkheden door om snel en gemakkelijk energie te kunnen besparen. Het is voor iedereen interessant, of je nu een ervaren klusser bent of juist niet. Een lage energierekening en een hoger comfort is voor iedereen te realiseren. Lees meer over het webinar en meld je aan via: Snel en makkelijk een lagere energierekening (energieloketrivierenland.nl)

Wat is Energieloket Rivierenland

Het EnergieBespaarRapport is gemaakt door Energieloket Rivierenland. De energieloketten van Buren, Culemborg, Maasdriel, Tiel, Neder-Betuwe, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel zijn onderdeel van Energieloket Rivierenland. Energieloket Rivierenland helpt huiseigenaren door onafhankelijk en persoonlijk energieadvies te geven. Het energieloket werkt samen met lokale energiecoöperaties en is een initiatief van de acht gemeenten uit de regio Rivierenland.

*De vragen zijn geschikt voor zowel huurders als woningeigenaren

 

Datum plaatsing: 10-10-22