Energieconciërge

Heb je twee linkerhanden, niet het juiste gereedschap of ben je slecht ter been? De energieconciërge kan jou thuis komen helpen! Door een aantal klussen te doen zoals het aanbrengen van tochtstrips, het plakken van folie achter radiotoren of je cv-ketel op een lagere temperatuur in te stellen. De energieconciërge is gratis en bedoeld voor mensen die dat niet zelf kunnen doen. De materialen zijn voor eigen rekening.

Meer weten of een afspraak maken? Mail jori@vrijstadenergie.nl of spreek een voicemail-bericht in op 06-82082480.

Energiecoach

De energiecoaches zijn getrainde vrijwilligers die jou wegwijs maken in de mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen in huis. Het gesprek is bij jou thuis, maar het kan ook telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden. Tijdens het gesprek:

  • verkent de energiecoach jouw wensen en mogelijkheden van de woning;
  • krijg je hulp bij het zoeken naar goede informatie en hulp bij het beoordelen van offertes;
  • kun je informatie krijgen over financieringsmogelijkheden en subsidies.

Kosten: € 20,00 (€ 10,00 voor leden van Vrijstad Energie).

FIXbrigade

Woon jij in Culemborg in een slecht geïsoleerde woning, met energielabel D of lager? Of heb je weinig budget? Wil je graag energie besparen en toch een aangename temperatuur in huis? FIXbrigade Culemborg helpt je daarbij. Je hoeft je alleen maar aan te melden. Het werk dat de FIXbrigade doet is gratis. En de materialen die ze gebruiken ook.