Ben jij een groene doener en verbinder die zich in eigen omgeving inzet voor een beter klimaat? Wil jij met activiteiten en initiatieven anderen in beweging brengen? De Nationale Klimaatweek (11-17 november 2024) is het hoogtepunt voor alle activiteiten vanuit de community van de aangesloten klimaatburgemeesters, supporters en gemeenten. Denk aan grote en kleine publieksactiviteiten zoals het opzetten van een kledingruil, het gezamenlijk inkopen van laadpalen of zonnepanelen, het vergroenen van de straat of het delen van ervaringen over duurzaam reizen en eten.

Leuk als je zelf invulling geeft aan een activiteit die bij jou past! Enthousiast geworden en wil jij bijdragen aan deze beweging voor een beter klimaat? Sluit je dan nu aan!

Het klimaatburgemeesterschap is onderdeel van de klimaatweek, een initiatief van Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en HIER en is een vrijwillige functie.

Je mag helemaal zelf bedenken hoe je het klimaatburgemeesterschap invult. In de spelregels staat dat je je ten minste moet inzetten voor één activiteit. De activiteit mag aansluiten bij jouw passie of hobby. Gemeente Culemborg en Culemborg Duurzaam willen graag met je samenwerken. Of je hiervoor openstaat, is helemaal aan jou!

Informatie, spelregels en aanmelden:
Datum plaatsing: 11-6-24