Informatieavond energiebesparing en gasvrij verwarmen op 17 november voor bewoners Parijsch en andere nieuwbouw uit bouwjaren 2000-2020.

Coöperatie Vrijstad Energie en de Gemeente Culemborg organiseren op donderdag 17 november van 20:00-21:30 uur een gratis informatieavond over energiebesparing en gasvrij verwarmen. Deze avond is speciaal voor bewoners van de wijk Parijsch en andere nieuwbouw 2000-2020 en vindt plaats in Buurtcentrum BonVie / De Ontmoeting (Admiraalvlinderlaan 2).

Zet stappen richting gasloos verwarmen en energiezuinig wonen

Met de huidige torenhoge energieprijzen en problemen als gevolg van klimaatverandering is het nóg belangrijker om je energieverbruik te verminderen en (de laatste) stappen te zetten richting gasloos verwarmen. Op deze informatieavond is er aandacht voor maatregelen in nieuwbouwwoningen om uiteindelijk van het gas af te kunnen.

Onafhankelijk advies over je energierekening

Vrijstad Energie helpt bewoners met onafhankelijk advies bij het verlagen van hun energierekening en tegelijkertijd het verhogen van het comfort in huis (warm in de winter, koel in de zomer). Ook krijg je informatie over subsidies en mogelijkheden voor financiering.

Meld je aan

Wil je deze avond bijwonen? Meld je dan vooraf aan via het formulier. Meer informatie over energiebesparing in huis en hoe Vrijstad Energie je daarin kan ondersteunen lees je op www.vrijstadenergie.nl.

 

Tekst: Vrijstad Energie

Datum plaatsing: 8-11-22