Coöperatie Vrijstad Energie en de Gemeente Culemborg organiseren op dinsdag 27 september van 20:00-21:30 uur een gratis informatieavond over energiebesparing in huis. Deze avond is voor bewoners van de oude binnenstad, Veerweg en Bakelbos/Dreven en vindt plaats in de Energiewinkel (Markt 20 in Culemborg, naast de fonteinen)

Eenvoudig energie besparen

Nu de energieprijzen torenhoog zijn, is het nóg belangrijker om je energieverbruik te verminderen. Tijdens deze informatieavond hoor je over kleine maatregelen die weinig kosten, maar waarmee je al snel 10 tot 20% energie kunt besparen. Daarnaast is er aandacht voor grotere maatregelen, zoals isoleren en zonnepanelen. Vrijstad Energie kan bewoners met onafhankelijk advies helpen bij het verlagen van hun energierekening en tegelijkertijd het verhogen van het comfort in huis (warm in de winter, koel in de zomer). Ook krijg je informatie over subsidies en mogelijkheden voor financiering. En je hoort hoe je een gratis bespaarbox ter waarde van 70 euro kunt bestellen (zolang de voorraad strekt), met daarin energiebesparende hulpmiddelen zoals ledlampen, tochtstrips en deurdrangers.

Meld je aan

Wil je deze avond bijwonen? Meld je dan vooraf aan via het formulier op de website. Meer informatie over energiebesparing in huis en hoe Vrijstad Energie je daarin kan ondersteunen lees je op www.vrijstadenergie.nl.

 

Bron: Vrijstad Energie

Datum plaatsing: 19-9-22