Coöperatie Vrijstad Energie en de Gemeente Culemborg organiseren op dinsdag 13 december van 20:00-21:30 uur een gratis informatieavond over energiebesparing in huis. Deze avond is speciaal voor bewoners van de wijk Terweijde en vindt plaats in Wijkcentrum de Salaamander (Heimanslaan 2).

Eenvoudig energie besparen

Wil jij weten hoe je je energieverbruik kunt verminderen, met de huidige hoge energieprijzen? Tijdens deze informatieavond hoor je over kleine maatregelen die weinig kosten, maar waarmee je al snel 10 tot 20% energie kunt besparen. Daarnaast is er aandacht voor grotere maatregelen, zoals isoleren en zonnepanelen. Vrijstad Energie kan bewoners met onafhankelijk advies helpen bij het verlagen van hun energierekening en tegelijkertijd het verhogen van het comfort in huis (warm in de winter, koel in de zomer). Ook krijg je informatie over subsidies en mogelijkheden voor financiering.

Meld je aan

Woon je in de wijk Terweijde en wil je deze avond bijwonen? Meld je dan vooraf aan via het formulier op Vrijstad Energie. Meer informatie over energiebesparing in huis en hoe Vrijstad Energie je daarin kan ondersteunen lees je op www.vrijstadenergie.nl.

 

Tekst: Vrijstad Energie

Datum plaatsing: 5-12-22