Wil jij je huis verduurzamen? Dit voorjaar kun je meedoen aan een inkoopactie van Vrijstad Energie. De energiecoöperatie uit Culemborg heeft gunstige prijsafspraken gemaakt met diverse leveranciers voor de aanschaf van isolatie (vloer, spouwmuur en dak). De inkoopactie loopt t/m juni 2022. 

Hoe werkt de inkoopactie? 

Je vraagt vrijblijvend een offerte aan via de website van Vrijstad Energie (vrijstadenergie.nl/energie-besparen/inkoopactie). Daarna wordt contact gelegd met het uitvoerende bedrijf voor een afspraak bij jou thuis. Na ontvangst van de offerte beslis je of je de maatregel laat uitvoeren. Zo ja, dan prikt het bedrijf in overleg met jou een datum. Meer informatie en de prijzen vind je op de website.

Energiecoach 

Wil je aan de slag met energiebesparing in huis, maar weet je niet goed waarmee te starten? Vraag dan om advies in de Energiewinkel van Vrijstad Energie. Er zijn folders met tips voor energiebesparende maatregelen die weinig kosten en makkelijk uitvoerbaar zijn. Of je kunt tegen een kleine vergoeding een gesprek aan huis met een energiecoach aanvragen. De Energiewinkel (Markt 20 in Culemborg) is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur.

Tekst: Vrijstad Energie
Foto: HIER
Datum plaatsing: 23-4-22