Voor inwoners van een aantal straten in Voorkoop-Noord is er op 12 november een bijeenkomst in de Energiewinkel, waar men uitleg krijgt over aanbevolen maatregelen voor de tussen- en hoekwoningen in de straat.

Een stappenplan voor energiebesparing in je woning, waarbij je zoveel mogelijk samen optrekt met je straatgenoten, voor extra voordeel. Dat is wat project Minder op de meter woningeigenaren in Culemborg biedt. Al 100 woningeigenaren kregen advies, en ronde 2, voor nog eens 100 woningen, is gestart. Coöperatie Vrijstad Energie voert dit project uit, in opdracht van de Gemeente Culemborg.

Minder op de meter

Bewoners van tussen- en hoekwoningen van dit type, in de buurt Voorkoop-Noord, zijn uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst over energiebesparende maatregelen op 12 november van project Minder op de meter.

Bezoek 12 november de informatiebijeenkomst voor straten in Voorkoop-Noord

Woon je in de Akelei, Egelantier, Ereprijs, Ganzebloem of Eikvaren en wil je een lagere energierekening? Mis dan de bijeenkomst op 12 november niet! Samen met een aantal bewoners uit de Akelei is onderzocht met welke maatregelen het type tussenwoning en hoekwoning uit deze buurt energiezuiniger kan worden. Bezoek op zaterdag 12 november de informatiebijeenkomst in de Energiewinkel (Markt 20, naast de fonteinen), van 10:00 tot 12:00 uur. Medewerkers van de gemeente en van Vrijstad Energie zijn aanwezig om de wensen van bewoners te inventariseren en vragen te beantwoorden. Neem je energierekening (jaarnota) mee naar de bijeenkomst!

Energiecoaches, inkoopacties en WoonWijzerWinkel

Deelnemers aan project Minder op de meter worden door Vrijstad Energie ondersteund met energiecoaches, collectieve inkoopacties bij betrouwbare leveranciers en voor de uitvoering van maatregelen krijg je begeleiding van de adviseurs van de WoonWijzerWinkel in Tiel. Heb je belangstelling om met jouw straat mee te doen? Mail naar minderopdemeter@vrijstadenergie.nl.

Tekst: Vrijstad Energie

Datum plaatsing: 1-11-22