Komende maanden organiseert Energieloket Culemborg-Rivierenland een aantal online gratis webinars. Dit zijn laagdrempelige webinars die ook geschikt zijn voor mensen zonder technische achtergrond. In drie kwartier praat een onafhankelijke expert je bij over zonnepanelen, isoleren, de warmtepomp, ventileren en hoe je je energierekening kunt verlagen met kleine energiebesparende maatregelen.

⏰ Tijd: 19.30 – 20.15

🏠 Locatie: thuis, online

💻 Aanmelden: www.energieloketrivierenland.nl/activiteiten

Agenda

De volgende webinars staan op de planning:

  •  25 mei: starten met zonnepanelen
  •  9 juni: verlaag je energierekening met kleine maatregelen – > ook interessant voor huurders
  •  8 september: koud/warm in huis? Isoleer je woning!
  •  28 november: ventileer je woning

Stel je vragen in de chat

Heb je een vraag tijdens het webinar? Dan kun deze stellen in de chat. Er zit een energieadviseur klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook wanneer je na het webinar nog vragen hebt kun je die stellen via info@energieloketrivierenland.nl.

Woon je in een huurwoning?

Ben jij een huurder? Dan zijn grote maatregelen waarschijnlijk niet relevant voor jou. Die verantwoordelijkheid ligt bij je verhuurder of woningcoöperatie. Maar wist je dat je met kleine, snelle en goedkope maatregelen ook geld en energie kunt besparen. Tijdens het webinar van 9 juni vertelt de energieadviseur je precies hoe je je energierekening kunt verlagen met kleine maatregelen.

Meld je aan via www.energieloketrivierenland.nl/activiteiten.

Datum plaatsing: 03-05-2022